Utforsk noen av våre
eksisterende prosjekter
utviklet for kunder​

Brøyte.no

Gjennomtenkt har hjulpet Innovasjon Norge-prosjektet Brøyte.no med kommunikasjon og apputvikling.
Resultatet: Nå kan du bestille hyttetjenester som brøyting direkte fra din telefon.

Se mer »

L-Serin

L-Serin Hjerne er et norsk kosttilskudd som skal kunne bidra til å forbedre konsentrasjonen og hukommelsen. Vi hjalp dem med å etablere seg i markedet. Arbeidet har inkludert blant annet logodesign, nye nettsider, annonsering på internett, videoer og brosjyrer.

Se mer »

Tankevirus

Tankevirus er et helt nytt mestringskurs som inkluderer en prisbelønnet programserie (Helseprisen, 2016). Målgruppen er voksne (over 16 år) med lette til moderate psykiske plager. Kurset presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. Tankevirus drives av Brorson&Sande AS

Se mer »

AppleSpesialisten

AppleSpesialisten ble raskt en av Norges største og mest seriøse verksted for iPhone og iPad. Etter som tiden gikk dukket det opp flere og flere konkurrenter som forsøker å overta plasseringen i markedet med lavere kvalitet og lavere priser. Utfordringen til AppleSpesialisten var å fremheve at deres produkter var av original kvalitet, samt å gi kunden en trygghet både før, under og etter reparasjonen.

Se mer »

VestlandsHus

Borgestad Bygg AS er en offisiell forhandler av hytte- og boligmodeller for VestlandsHus, okal byggmester, snekker og tømrer i Grenland. De ønsket en renere profil, samt å nå ut til flest mulig potensielle kunder i Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble.

Se mer »