AppleSpesialisten

AppleSpesialisten ble raskt en av Norges største og mest seriøse verksted for iPhone og iPad. Etter som tiden gikk dukket det opp flere og flere konkurrenter som forsøker å overta plasseringen i markedet med lavere kvalitet og lavere priser. Utfordringen til AppleSpesialisten var å fremheve at deres produkter var av original kvalitet, samt å gi kunden en trygghet både før, under og etter reparasjonen. 

Vi utviklet en digital profil som passer til alle plattformer. Deres gamle nettside bar preg av utdatert kode og lite responsive løsninger. 

Teknisk- og designmessig ble nettsiden totalrenovert med mål om å rangere høyt på Google, samt å gi kunden en enkel, brukervennlig og god opplevelse.

Etter en teknisk gjennomgang av nettsiden, samt tekstforfatter og innholddesign økte sidens organiske visninger med hele 351 prosent. AppleSpesialisten rangerer som topp 10 på 11 av 16 hovedsøkeord. Vi arbeider fortsatt med å nå målet på 20 av 20 søkeord på topp 10.

Google Business og Search console er viktige virkemidler for en synlig bedrift. Dette i tillegg til gode websider, riktig SEO, målrettet Google ads, ticket system for god kundeservice, chat for enkel kommunikasjon til kunde og design er noen av tjenestene vi leverer til AppleSpesialisten i dag.

Likte du arbeidet?​

Ta kontakt for en uforpliktende prat!