Brøyte.no

Gjennomtenkt har hjulpet Innovasjon Norge-prosjektet Brøyte.no med kommunikasjon og apputvikling.
Resultatet: Nå kan du bestille hyttetjenester som brøyting direkte fra din telefon.

Brøyte.no er et konsept som retter seg mot bedrifter, hyttemarked, småbruk og private husstander. Kort sagt kan kunden bestille brøyting og strøing til gitte tidspunkter. Det er flere fordeler med dette: Brøytemannskap kan enkelt prioritere hvor det haster å brøyte, og sammen sparer vi miljøet for unødvendige utslipp. For hyttefolk er det behagelig å ankomme hytta – med nybrøytet og ferdig strødd vei. For bedrifter er det tidsbesparende og praktisk, og for småbrukene letter det på en typisk høy arbeidsbelastning.

Innovativt prosjekt, falt i smak hos Innovasjon Norge

Produktet har en egen app, hvor man kan plotte inn ønskede tjenester i en kalender. Kalenderen samkjøres med brøytemannskap og er alltid oppdatert. Ideen til Brøyte.no var såpass innovativ og lovende at den har fått støtte fra Innovasjon Norge.
For å få den fremtidsrettede og bærekraftige løsningen ut i markedet, ble Gjennomtenkt hentet inn. Vår ekspertise innen merkevarebygging, teknologi, digital markedsføring og kommunikasjon i flere kanaler, samt app-utvikling, var nok noe av det som gjorde at vi ble valgt som leverandør. Det å få jobbe med et produkt som har sterk entreprenørånd, var noe vi i Gjennomtenkt satte stor pris på.

Dette har vi gjort for Brøyte.no

Gjennom vårt samarbeid med Brøyte.no har vi utarbeidet nettstedet brøyte.no, designelementer, tekster, en informasjonsvideo app for brøytemannskap og kanskje aller viktigst: Selve appen for hytteeiere, som lar kundene bestille brøyting og strøing slik at veien er fremkommelig når de trenger det. I prosjektet har vi benyttet blant annet NodeJS-teknologi for å skape en løsning som er sikker, effektiv og kundevennlig.

Animasjonsvideo

Vi har laget moderne animasjonsvideoer for kunden, hvor målet er å gi nyttig informasjon på en lett fordøyelig måte. 

Likte du arbeidet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!