App- & Webutvikling

Webutvikling

En nettside er en selger, kunderådgiver og ambassadør som jobber 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.  

Det er ingen tvil: Alle bedrifter trenger å investere i et profesjonelt nettsted. Hvis bedriften din er usynlig eller gir utilstrekkelig service på nettet, setter du bedriftens fremtid i en risikosituasjon. Heldigvis finnes det fantastiske muligheter – og som en bonus er nettstedet den rimeligste arbeidskraften du har.

Utvikling eller avvikling

Kort sagt: Er nettsidene deres mer enn 6-7 år gamle har det skjedd endringer som du bør tilpasse deg.

Mange tenker at du må selge noe online for å trenge et nettsted, men det stemmer ikke. Uansett hva organisasjonen din driver med, må dere ha en gjennomtenkt tilstedeværelse på nett for å ta ut deres fulle potensial.

Dagens internettbrukere forventer å finne god informasjon når de selv ønsker, i motsetning til bare 10 år tilbake i tid, hvor terskelen for å ta opp telefonen og ringe var vesentlig lavere. Atferdsmønstrene endrer seg raskt. Det gjelder å komme seg om bord i båten, eller sakte men sikkert gå på grunn.

Med utallige prosjekter i bagasjen vet vi hvordan vi skal ta dere trygt gjennom prosessen med nytt nettsted. Vi vil at du skal lykkes, og legger all vår innsats i at du skal nå målene dine.

Det du vil ha – med gjennomtenkte løsninger

Vi er gode på samarbeid! Du har kunnskapen om selskapet ditt, produktene og målgruppen. Vi kobler sammen din og vår kunnskap og lager praktiske og pene nettsider som holder lenge.

Målet med nettsidene deres er å få folk til å gjøre det du vil at de skal gjøre, for eksempel å bestille noe fra dere eller legge igjen informasjon i et kontaktskjema.  Før vi lager nettsidene deres kartlegger vi hva dere trenger – men minst like viktig: Hva kundene deres trenger. Alt vi designer og bygger må passe inn i det vi kaller for kundereisen. Du kan stole på at vi alltid tar hensyn til dette.

Gjennomtenkt AS benytter solide teknologiske løsninger og passer på at alt virker som det skal. Vi synes det er viktig å tenke på kundene dine, slik at du får en løsning som er markedstilpasset og som scorer høyt på opplevd service fra sluttbrukeren.

Utseende, innhold og sidestruktur blir selvfølgelig bestemt i samråd med deg.  

Webutvikling

La oss utvikle din drømmer og tanker

Ta kontakt for en uforpliktende prat!