Digital synlighet

En av de mest spennende og lovende sidene ved digital markedsføring, er hvor målbart det er. Før kunne du ha et stort annonsebudsjett og ikke ane hvilke annonser som fungerte og hvilke som gikk kundene hus forbi. Nå kan vi analysere hvert klikk for å finne ut nøyaktig hva som treffer akkurat dine kunder best, og så bruke hele budsjettet på det riktige innholdet – det som faktisk konverterer. Det gir god ROI (return on investment)!

Det er ikke så rart at vi blir oppglødd av å snakke om digital markedsføring, ettersom vi vet hvor mye det kan hjelpe deg å nå dine mål.

Ønsker du en prat? Trykk her og vi sender deg til kontaktskjema.

Google – din viktigste og smarteste annonsekanal

Kundene dine googler deg. Treff flere kunder med verdens største søkemotor.

Google og deres samarbeidspartnere står for 96 % av alle nettsøk globalt, og Google er den desidert mest populære søkemotoren i Norge. Ingen over, ingen ved siden.

Finner ikke kunden din deg her? Da kan du være sikker på at de finner konkurrenten din!

Vi hjelper deg å lage en annonsestrategi som gjør at flere ser din bedrift og ditt nettsted på Google når de søker på relevante stikkord. Du betaler bare når noen klikker på annonsen din.

Er Google annonser det du leter etter? Send oss en forespørsel her. Dersom du ønsker en dypere innføring i hvilke type annonseoppsett Google tilbyr – kan du ta en kikk her.

Facebook ads

Vet kunden at de trenger ditt produkt? Vet dem at nettopp dere leverer dette produktet? Dette kan Facebook ads hjelpe med. 

Ved å benytte denne tjenesten kan vi videreformidle informasjon i facebook sine synlige kanaler, nettopp til målgruppen du ønsker å treffe. Enten dette er en by, et fylke, kjønn, en bestemt alder, mm.

Bli synlig på Facebook, Messenger og Instagram i dag.

 

La oss utvikle din digitale synlighet - sammen!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!